Криейтив Партнерс

IT - специалистите в сферата на туризма

„Криейтив партнерс” предоставя на своите клиенти висококачествени услуги в следните области: уеб дизайн, банерна и Pay Per Click реклама, имейл маркетинг, оптимизация на сайтове, управление на съдържанието, лайв чат.

Благодарение на опита който сме натрупали с годините и в зависимост от вашите изисквания и нужди, можем да предложим персонални софтуерни и уеб базирани решения за туристически агенции, туроператори, хотели, транспортни и др. фирми от сферата на туризма.


Как ще Ви помогнем


Уеб дизайн на туристически сайт

Доверете се на нашите специалисти за професионална изработка на Вашия сайт, Ние не само ще създадем страница, която е уникална от графична гледна точка, но и ще я направим лесна и практична за използване от страна на клиента.

Прочетете повече...

Травел Деск

Специализирана офис система за туристически агенции. Предназначена е за водене на резервации, самолетни билети, хотелско настаняване и др. Уеб-базираната програма ви два възможност също така да издавате документи като фактури и ваучери. Има разширени възможности за статистика и отчетност.

Прочетете повече...


Поддръжка на сайт

Вашият най-голям коз в Интернет е лекотата и бързината, с която актуализирате информацията, която предоставяте на клиентите и партньорите си. Ние се стремим да Ви спестим ценно време и труд, така че да се фокусирате върху това, което умеете - своя бизнес. На нас можете да разчитате за бърза поддръжка и актуализация на Вашия сайт.

Прочетете повече...

Имейл маркетинг чрез нюзлетър

Нюзлетъра представлява интерактивен имейл с красив дизайн, който прилича на уеб страница. От него клиентите ви ще се запознаят с най-новите ви продукти, намаления и специални оферти. Ние ще ви предложим и обратна връзка – статистика за това каква част от вашите имейли са били отворени, колко потребители са се насочили към вашия сайт и т.н.

Прочетете повече...

CreativePartners.org © 2010 | Условия за ползване