Криейтив Партнерс

Накратко за нас

„Криейтив партнерс” предоставя на своите клиенти висококачествени услуги в следните области: уеб дизайн, банерна и Pay Per Click реклама, имейл маркетинг, оптимизация на сайтове, управление на съдържанието и поддръжка на сайтове.

Компанията изработва сайтове на хотели, туристически агенции и туроператори, транспортни и др. фирми свързани с туристическата индустрия, тъй като разполага със специалисти, работили в тази сфера и познаващи тънкостите на туристическия бизнес.

Нашата цел е да Ви помогнем да предложите Вашите продукти в интернет пространството, за да могат те да достигнат до целевата Ви клиентела, да засилим имиджа на Вашата фирма и да Ви улесним, предлагайки Ви професионално обслужване.

„Криейтив партнерс” работи на принципа на „аутсорсинг” – „изнасяне на интернет присъствието Ви” във външна фирма.

Какви са предимствата?

  • За Вашия сайт и представянето на продуктите Ви в интернет ще се грижи екип от професионалисти
  • Намаляват се разходите на фирмата - не се налага да назначава високо платени професионалисти в тази сфера
  • Изнесената навън дейност се изпълнява с по-добро качество, по-бързо и на по-ниска цена
  • Вниманието Ви е фокусирано върху крайния резултат, а не върху техническите подробности по изпълнението

Ние ви предлагаме професионални услуги на разумни цени, базирани на свършена работа. Благодарение на нашата ценова политика дори малки компании с ограничени бюджети ползват с изключителен успех нашите услуги. Нашите продукти целят да улеснят Вашата работа и да повишат ефективността във Вашата фирма. Ние ще Ви спестим ценно време и труд, така че да се фокусирате върху това, което умеете - своя бизнес.


Нашите партньори

   

 

CreativePartners.org © 2010 | Условия за ползване