Криейтив Партнерс


Онлайн лайв чат - най-новият метод за бизнес комуникация и привличане на клиенти

Онлайн или Лайв чат е удобен и лесен метод, с който собственикът на даден уеб сайт получава възможност директно да комуникира с посетителите на уеб сайта си.

Независимо дали искате да подобрите обслужването, да предоставите лесен достъп за контакт, или сами да започвате чат с посетителите на вашия уеб сайт - лайв чат ще ви свърши работа.

Лайв чат накратко казано е за всички. Модерното общество има нужда от комуникация и това е факт. Лайв чат e комуникационно решение подходящо за фирми и организации с разнообразни сфери на работа.

Онлайн лайв чат е подходящ за фирми и организации, търсещи повече възможности за комуникация с посетителите на уеб сайтовете им. Независимо дали искате да осигурите по-достъпен контакт с организацията ви, или търсите начин да извлечете повече от уеб сайта ви, лайв чат е решение, което трябва да изпробвате.

Лайв чат е особено подходящ за:

Хотели и заведения

Лайв чат софтуер е подходящ за рецепции на хотели и заведения. За голям брой от посетителите на даден сайт обаждането по телефон е ангажираща комуникация и те не достигат до нея, а просто затварят уеб сайта. Но когато има чат прозорец с покана за чат, някои от тях се възползват и искат повече информация. Използвайки чат софтуер, множество фирми увеличават броя на клиентите си.

След време едва ли ще има туристическа агенция, която да не използва чат софтуер на своя уеб сайт. Туристическият бранш предполага едно по-силна връзка клиент – доставчик. Използвайки онлайн чат, туристическите агенции и туроператори могат да обслужват клиенти и да отговарят на запитвания в реално време, което ще доведе до по-голям процент привлечени клиенти. Сайта ви вече няма да е просто информативна страница, а мощен източник на клиенти.

Активността е във ваши ръце

Директен доспъп до посетителите на вашия сайт в реално време. Може да заговорите всеки, да го попитате от какво се интересува, да го ориентирате и консултирате. Вече не е нужно да чакате посетителите на вашия сайт да се решат да се свържат с вас, сега вие може да се свържете с тях – лесно и веднага.

Чатът е една от най-разпространените форми за комуникация. Често чатът е по-удобен, спрямо другите начини за комуникация, защото може да се чати между другото и не е необходимо посетителят на уеб сайта да има някакъв инсталиран софтуер. Помислете и изпробвайте на практика колко клиенти месечно изпуска вашия бизнес заради това, че не решават да се обадят.

Цени за Лайв чат пакети


Creative Blog

Онлайн лайв чат

Независимо дали искате да подобрите обслужването, да предоставите лесен достъп за контакт, или сами да започвате чат с посетителите на вашия уеб сайт - лайв чат ще ви свърши работа.

Лайв чат накратко казано е за всички. Модерното общество има нужда от комуникация и това е факт.

Прочетете повече...

 

CreativePartners.org © 2010 | Условия за ползване