Криейтив Партнерс


Как ще Ви помогнем

Уеб дизайн на туристически сайт

Уеб дизайн и изграждане на сайт

Доверете се на нашите специалисти за професионална изработка на Вашия сайт, Ние не само ще създадем страница, която е уникална от графична гледна точка, но и ще я направим лесна и практична за използване от страна на клиента.

Прочетете повече...

Травел Деск - онлайн офис система за туристически агенции

Травел Деск

Специализирана офис система за туристически агенции. Предназначена е за водене на резервации, самолетни билети, хотелско настаняване и др. Уеб-базираната програма ви два възможност също така да издавате документи като фактури и ваучери. Има разширени възможности за статистика и отчетност.

Прочетете повече...


Поддръжка на сайт

Поддръжка на сайт

Вашият най-голям коз в Интернет е лекотата и бързината, с която актуализирате информацията, която предоставяте на клиентите и партньорите си. Ние се стремим да Ви спестим ценно време и труд, така че да се фокусирате върху това, което умеете - своя бизнес. На нас можете да разчитате за бърза поддръжка и актуализация на Вашия сайт.

Прочетете повече...

Онлайн лайв чат

Онлайн лайв чат - най-новият метод за бизнес комуникация и привличане на клиенти

Онлайн или Лайв чат е удобен и лесен метод, с който собственикът на даден уеб сайт получава възможност директно да комуникира с посетителите на уеб сайта си.

Прочетете повече...


SEO оптимизация

Search Engine Optimization

Оптимизацията е без съмнение най-полезният и плодотворен начин за постигане на високи печалби в онлайн рекламата. Проучванията показват, че 85% от интернет потребителите намират сайтовете посредством търсачки.

Прочетете повече...

Дизайн и изграждане на блог

Фирмен блог - дизайн и инсталиране

Последните няколко години бяха белязани от навлизането на нови инструменти за интернет маркетинг, като социалните мрежи, блоговете и др.

Блогът е един от най-бързо развиващите се сегменти в онлайн индустрията. Той става все по важно допълнение към сайтовете на малките и средните предприятия.

Прочетете повече...


Дизайн на банери

Банери

Банерната реклама вече се утвърди на българския пазар като бързо и ефективно средство за реклама и промоция на вашата фирма и продукти. От статични банери до флаш анимации и интерактивни банери.

Прочетете повече...
Изпращане на нюзлетъри

Имейл маркетинг чрез нюзлетър

Нюзлетъра представлява интерактивен имейл с красив дизайн, който прилича на уеб страница. От него клиентите ви ще се запознаят с най-новите ви продукти, намаления и специални оферти. Ние ще ви предложим и обратна връзка – статистика за това каква част от вашите имейли са били отворени, колко потребители са се насочили към вашия сайт и т.н.

Прочетете повече...


Pay-Per-Click реклама

Pay-Per-Click реклама

PPC е един от най-ефективните начини да рекламирате Вашия бизнес онлайн, защото Вашите реклами се виждат само от хора, които търсят Вашите продукти и услуги.

Прочетете повече...

 

 

 

CreativePartners.org © 2010 | Условия за ползване